ANNE BABA TUTUMLARI VE DAVRANIŞ KAZANDIRMA KONULU VELİ SEMİNERİMİZ

Şüphesiz ki her anne baba başarılı, üretken, saygılı, sorumluluk alabilen, kurallara uyan ve bunlar gibi birçok olumlu özelliğe sahip çocukları olmasını ister. Peki, anne babalar olarak sizler hangi olumlu ebeveyn özelliklerine sahipsiniz? Çocuklarınızı yetiştirirken nasıl bir tutum takınıyorsunuz?  Doğru olduğunu düşündünüz yanlışlarınız var mı ?

Okulumuz rehberlik servisi tarafından, 21-22 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz “Anne Baba Tutumları ve Davranış Kazandırma” konulu veli seminerlerimizde tüm bu sorularımızı cevapladık. Doğru bildiğimiz yanlışların neler olduğunu öğrendik ve velilerimizin paylaşımda bulunabilecekleri ortam hazırladık.

Okul rehberlik öğretmeni Esra YILMAZ hocamıza ve katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

01.03.2024 62

01-03-202401-03-202401-03-2024